Tuesday, 13 September 2011

kempen derma darah

".....hmm,,tak boleh sy takot jarumlaaa...nanti pening."

                ..............."sy gastriklaaaaaaaaaaa...mana boleh..derma darah...nanti...,,gemuk...
   ....................hahahahahha...."     
  ................sy pulak..,,ada aids,,,awak nak k darah sy?....

................ish2,,,,,tak patut!!!!!!!! bermacam2 alasan yang diberikan...
 ......ingatla wahai cik adik &cik abang manis...ramai lg yang memerlukan bantuan daripada kita....entah2,,..esk2,,,ada family kita yang memerlukanya...hmm,.kalau betula berlaku,,,,,siapa nk bantu mereka? tak kan la nk suruh pendatang tanpa izin yang derma darah untuk mereka...eeeeeeeeeeeeee,,,kotorlaaa.....hahaha....
...........................berfikirlaaa,,daripada hati yang suci dan daripada fikiran yang bersih..."
 ..............................
.................peace(")(^_^)no war..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

nick dot anis said...

betu tu...tapi i takut jgk..macam mana tu??

missSenget said...

aku teringin nak derma..

berkobar2 semangat mmg x hengat..

tapi smpai kt tmpt mnderma je, mesti rs berdebar..

pastu lalu je..mampu tgk je..

TwIstiEs*meSti Mau* said...

nick dot anis:sy pn tkot jgk..haha
misssengget:simpan je jnatung kat dulu sbelum pergi menderma...komfirm xberdebar..haha

afiqazizan said...

saya pun takut jugak..hehe..:)

Hanie_Dew said...

aku suka derma darah. last time ad akat sebelah ofis aku ni tapi tau dah terlamabt sehari. frust!!!!!!

TwIstiEs*meSti Mau* said...

hanie_dew:yela tuuu....padahal tggu smpai hbis kempen bru nk derma...

KhaiRin said...

termasuk dlm kategori takut darah ... sy lettewwwww