Friday, 29 June 2012

LUCKY-LUCKYCHOKI-CHOKI

Assalamualaikum W.B.T.......:)))))

#Jawab salam,kalau tak jawab berdosa,masuk api neraka...>JeNg kReNg< ~~~hahahahahahaha



saje nak update medate sikit blog karya buruk yang tak tahu gape satu nihhh . . .
Jadi tanpa membuang masa waktu dan ketika izinkan hamba nak cerita sikit pasal
--------->Today is friday?????


TAJUK HARI INI IALAH:

'LUCKYCHUCKYMUNCHYCHARM-CHARM'


Peliknyer nama tajuk kan...?????berbelit-belit berputar-putar lidah nak ke sebut....~~hahahahahaha
sajer je tuuhhh,letak tajuk gitu..yang sebenarnya tajuk dia 'LUCK' jer . . aku saje kasi tambah perisa pewarna tiruan sikit(lazat berkrim kesukaan ramai)..'katanya,susu sejat F'N.
haa,tengok..kan comel kan tuuhhh.....macam  pelakon "WAWA ZAINAL" nihh......


                                                    #Alololo..mucuk-mucuk~~haha



Haaa....lari tajuk dah budak nihh...???
''Hahahahaha"

Hari nih ader berlawan bola 7 sebelah  kat kampung anjuran "JABATAN KEMAS" . .

twisties pun main jugak......walaupun 'tak setangkas Cristiano Ronaldo,tak selincah messi,tak segenius andre pirlo dan tak setampam kaka'
tapi. . boleh laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa main . . . . hahahhahahahahha
tapi "luck' untuk twisties hari nihh xderlaa...twisties tak sapa ke peringkat akhir
team twisties..kaloh kat separuh akhir....dapat tempat ketiga jerr!!!!!!!!

hmm....tapi.,sayang 1000 kali sayang la jawabnyerr...kalau tak,memang comfirm juara la team twisties...kalau boleh p akhir..
#hahaha..berangan angan-angan mat jenin la dulu......~~~

kalau menang hadiah tempat pertama Rm350.......
lepas pada tolok,tambah,bahagi..boleh la Rm50 sorang...!!
hmm..okeyh la tuuhhhh...lepas dah,kalau nak suruh belanje [ SNAKE PLATE] tuuhhh.....hahahahhaha

----------------------
---- Nampak gayanya..tahun depan nun pulop laaa cuba nasib..~~hahahaha
Tapi . . kalau budak ni laaa duk sokong twisties....hmmmmm....,,"waaa cakap luuuuuuuuu derrrrrrr....
memang cemerlang gemilang terbilang laaaaa twisties main dan mmg komfirm la boleh tempat pertama......."~hahahahahhahahhahahhaha



#bisa kurasa,getar jantungmu.... mencintaiku apalagi aku...jadikanlah diriku pilihan terakhir hatimuuuuuu...."


                                       
                                              #Alololo-Tomei2~~hahaha



“Sekian sahaja surat rasmi Hamba dan semoga happy-happy ceria-ceria selalu"  :)))))))))))))))))))))))))))))))



Yang Tulus Lagi Ikhlas,

TWISTIES MESTI MAU






>PEACE NO WAR<    
                                          

3 comments:

miss Fyqa said...

bolehlah sy dptkan stock twisties kt sini iye?.. kih2.. *jgnmarahgurau2

PariPariPutih said...

ramai sungguh pelakon2 baru... yang aku kenal buat masa ni fasah sandar jer keh keh keh

TwIstiEs*meSti Mau* said...

misi fyqa : boleh..tp,bayar laaaaa...;))hahaha

pari2 putih:anak beranak esah sendar tuuu....haha